Tulpenrallye 2013

 • 2500Kilometers
 • 225Equipes aan de start
 • 209Equipes bij de finish
 • Koen Bender | Willem van Leeuwen
 • Noordwijk (NL)
 • Nice (F)

HET VERHAAL VAN 2013

De organisatie wil graag net zoals in 2003 bij de 50e editie opnieuw een mooie editie met een aantal nieuwe ingrediënten neerzetten. Toen werd er voor het eerst in het buitenland gestart (Aix-les-Bains), maar dat was zo’n groot succes dat dit concept niet beperkt is gebleven tot de 50e jubileumeditie maar in de jaren daarna met veel succes verder is uitgebreid. Het Comité dat de Tulpenrallye bestuurt heeft een lange vergadering in het Bergpaviljoen in Amersfoort en besluit uiteindelijk voor een drastisch ander concept. Na 19 edities van de International Historic Tulpenrallye met de finish in Noordwijk, zal de 2024-editie niet in Noordwijk finishen maar in het buitenland. De start vindt wel in Noordwijk plaats (dat is al 10 jaar niet meer gebeurd), maar de finish wordt gepland op één van de meest markante plaatsen in het land waar de Tulpenrallye de meeste kilometers heeft afgelegd: de Cote d’Azur. Het 5-sterren hotel Palais de la Mediterranée aan de Boulevard des Anglais in Nice wordt geboekt voor de finish en de feestelijke prijsuitreiking. 

Frank Pauli wordt de nieuwe voorzitter van het organisatie-comité en de Stichting Tulpenrallye. Frank maakt al 27 jaar deel uit van de organisatie en heeft zicht vooral beziggehouden met de communicatie en de commercie van het evenement. Hij neemt deze rol over van Abe van den Brink, die deel uit blijft maken van de organisatie en de wedstrijdleider van de Tulpenrallye blijft. 

Het organiseren van deze opmerkelijke route levert nog een flink aantal uitdagingen op, maar uiteindelijk worden deze allemaal overwonnen. De ruim 225 (!) deelnemende equipes (de inschrijving is weer direct vol), verzamelen zich deze keer op de zaterdag in Noordwijk en rijden die dag een Proloog, vanaf de start bij de Tulpenrallye Sprint op de boulevard in Noordwijk, waarin onder andere ook een test is opgenomen bij Slotemaker’s slipschool op het Circuit van Zandvoort. Op deze dag wordt ook de PartnerRallye verreden, voor gasten van de sponsors, met een mooie route door de kop van Noord-Holland (waar op dat moment meer tulpen bloeien dan in de bollenstreek).  

Op zaterdagavond is een jubileum-diner in de Pickézaal van Grand Hotel “Huis ter Duin”, waar belangrijke deelnemers uit de historie van de Tulpenrallye, zoals Graaf Hugo van Zuylen van Nijevelt, Bert Dolk en Renger Guliker, hun verhaal vertellen. 740 mensen zijn aanwezig bij het diner. Het feest wordt compleet die avond wanneer Johnny and the Gangster of Love met hun Cadillac de zalen van “Huis ter Duin” binnen rijden en een spetterend optreden verzorgen. 

Op zondagmorgen vroeg (07:01 uur) vindt de start plaats en wacht een lange route voor die dag met een flink traject over de snelwegen in Nederland. Bij Breda wordt de snelweg verlaten en beginnen de navigatie-trajecten. Via een lunch in de buurt van Genk zijn de deelnemers dan ’s avonds al in Mondorf-les-Bains in Luxemburg. Op maandag rijden de deelnemers naar Horbourg-Wihr in de Franse Vogezen en dinsdagavond is het diner in Bourg-en-Bresse waar de traditionele Bresse kip wordt geserveerd in een grote tent op het terrein van de Rugby-club.  

De route op de dinsdag is de langste in deze editie; de deelnemers zitten ruim 11 uur in de auto. Voor de deelnemers in de Expert klasse is dat nog wat langer, want zij rijden deze dag ook de avondetappe. Woensdag voert de route naar Grenoble. Het uitzetten van de route voor donderdag en vrijdag is een behoorlijke uitdaging. Een prachtig rally-gebied, de mooie Route Napoleon maar vrijwel geen hotels. Na het bestuderen van verschillende opties wordt ervoor gekozen om op donderdag een zeer mooie route te rijden die grotendeels langs de Route Napoleon en door een aantal ski-gebieden loopt. De Crêt de Chatillon (1699 meter) is het hoogste punt van deze Tulpenrallye en aan het einde van deze dag kunnen de deelnemers de Middellandse Zee al zien vanuit de auto. De finish is die avond in de Franse tech regio in Sophia-Antipolis. Dit ligt hemelsbreed vrij dicht bij de finish in Nice.  

Maar op vrijdag wordt nog een zeer mooie route gereden. Deze brengt de deelnemers op één van de meest karakteristieke rally-locaties in Europa. De top van de Col de Turini (1674 meter), waar de “nacht van de lange messen” wordt gereden tijdens de Monte Carlo Rally. Voor de Expert deelnemers is boven op de Col de Turini een uitdagende regelmatigheidsproef uitgezet, waar het klassement uiteindelijk zal worden beslist. Na de lunch rijden de deelnemers dan de Col de Turini af om vervolgens in Monaco over de route van het Formule-1 stratencircuit te rijden. Van hieruit rijden zij naar Nice, waar op de boulevard langs de Mediterranée de finish is georganiseerd. Er is dan eerst een feest in Lido Plage op het strand en daarna kleden de deelnemers zich om voor de feestelijke prijsuitreiking in het Palais de la Mediterranée. Voor het hotel staat een grote truck uit Nederland met daarin de avondkleding van alle gasten omdat de meeste deelnemers deze niet in de rally-auto kunnen vervoeren. 

Tot de belangrijkste deelnemers behoren Robert Verweij / Maarten Verweij, Maarten van Lith / Peter van Hoof, Renger Guliker / Pim ’t Hart, Michel Perridon / Maurits Verhoeff, Susanne en Bart Tonino, Rinus Sinke / Bart den Hartog, Harm Lamberigts / Peter Rovers, Paul Zweers / Arjan van der Palen, Leo Vrijland / Bas de Rijk en Koen Bender / Willem van Leeuwen. 

De strijd om de Coupe Rallye des Tulipes is dit jaar bijzonder spannend. Op donderdagavond liggen Vrijland / de Rijk aan de leiding, maar het verschil met Bender / van Leeuwen is minder dan 1 controle. Vrijland / de Rijk missen een controle in de laatste etappe op vrijdag, en dan moet de regelmatigheidsproef op de Col de Turini de beslissing brengen. Het gemiddelde staat op 40 km/u en het is behoorlijk mistig. De kabel van de afstandsmeter in de MG van Koen Bender begeeft het tijdens die test en zij rijden zonder het gebruik van die meter verder. Uiteindelijk is dat voldoende om de overwinning niet meer uit handen te geven.   

De equipe Koen Bender en Willem van Leeuwen in een MG A Twincam uit 1959 winnen de 60e editie van de Tulpenrallye. De allereerste overwinning van een MG in de Tulpenrallye! Leo Vrijland / Bas de Rijk (2e) maar ook Paul Zweers / Arjan ven der Palen (3e) volgen op minder dan één controle. De sportklasse wordt verrassend gewonnen door Jerry en Anita Perquin. Michiel Hehenkamp en Ron Nakken leveren een heel bijzondere prestatie door met de Vintage Bentley de Touring klasse te winnen. Marcel Geurts en Alfons Geurts winnen op zeer overtuigende wijze de Vintage klasse. 

’s Avonds tijdens het galadiner in het Palais de la Méditerranée worden de prijswinnaars van de verschillende klassen bekend gemaakt en gehuldigd. De traditie van “Huis ter Duin” wordt ook aan de finish in Nice gehandhaafd. De winnende auto van Bender / van Leeuwen komt ook de dinerzaal binnen. Op last van de brandweer in Nice, mag de auto niet zelf rijden maar alleen worden geduwd. Zo wordt een mooi avontuur beëindigd. De deelnemers hebben genoten, maar laten ook weten bij de volgende editie weer graag in Noordwijk te finishen.

FOTO'S 2013

Neem een kijkje in de Tulpenrallye editie 2013 met de onderstaande selectie beelden die we voor u hebben geselecteerd!

bekijk de videobeelden:


DEELNEMERS 2013

Bestuurder / Navigator
Categorie
STNR. Bestuurder Navigator Categorie Auto
1Amadeus Geelhuysen NLRosanne Brons NLMathis gm sport
2Jaap Vandenbos NLRalph Vandenbos NLBentley blower le mans
3Nelly Peters NLWim Peters NLLagonda m45 t7
4Ruud Muller NLRuud Muller NLAlvis speed 20
5Hans van de Weerd NLGep Salentijn NLAuburn 851
6Onno den Boer NLAngela den Boer - Kristen NLBentley 4 1/4l dhc
7Tom Gatsonides NLRosalie Gatsonides NLAlvis 4,3 special
8Wil van de Ven NLNico van Dinther NLAlvis speed 20 dohc
9Willem Vermeulen NLEllen Vermeulen NLBmw 2002
10Martin Aaldering NLJosé Aaldering NLAlvis speed 25 labro
11Marcel Geurts NLAlfons Geurts NLAston martin 15/98
12Jeroen Hunfeld NLMartijn Hunfeld NLBentley 4.25 litres gurney nutting special
13Wilhelm Maats NLTon van Daal NLMercedes-benz 300 se
14Arthur Brouwer NLJan Andreae NLBentley 6,5l lemans
15Richard Veldkamp NLNico Kuiper NLTriumph roadster 1800
16Harm Lamberigts NLPeter Rovers NLFord escort 1300gt
17Ernst-Jan van Kouwen NLHenco Bouwman NLAlfa romeo 1900 ti
18Jaak Pieck BKris Vangelder BJaguar xk 140 roadster
19Rinus Sinke NLBart den Hartog BAustin-healey 100/6 roadster
20Koen Bender NLWillem van Leeuwen NLMg a twincam
21Sijbrand van der Mast NLTaco van der Mast NLAlfa romeo giulietta spider
22Rob Mühring NLAndré Kivit NLAustin-healey 3000 roadster
23Olaf Pothoven NLPiet van Leusden NLVolvo pv 544 sport
24Patrick Diemer DChristian von Zedlitz DAlfa romeo 1600 giulia sprint
25Carl-Michael Emer DHilmar Kretzer DPorsche 356 b
26Frans Froger NLJaap Verplanken NLPeugeot 404
27Ryan Pickering GBLisa Marshall GBTriumph tr 4
28Jetze Visser NLPaul Mol NLAustin-healey 3000 mk iia
29Paul Zweers NLArjan van der Palen NLAlfa romeo giulia 1600 sprint gt
30John Albiston SCGraham Watson SCAlfa romeo giulia gt coupe
31Gerrit Reinders NLJoost de Jong NLPorsche 356 c t6
32 Colin Weekley GB John Taylor GBVolvo 122 s
33Frans van Bueren NLMieke van Bueren - Fokker NLPorsche 911
34Theo van Erkel NLJoost Bijster NLPorsche 911 coupé
35Ros Pavlik NLJacques Limpens NLPorsche 356 sc
36Hans Schouten NLWilco Beijer NLAlfa romeo gt 1600 junior
37John Temmink NLWouter Bakker NLPorsche 911
39Albert Boekel NLHan van Kasteren NLAlfa romeo giulia super
40Cliff England GBPeter Rushforth GBAustin healey sprite
41Renger Guliker NLPim 't Hart NLBmw 2000 cs
42Leendert de Haan NLInez van de Poll NLVolvo p 1800
43Coert Kleijwegt NLRobert Weitmann NLVolvo 122 s
44Maarten van Lith NLPeter van Hoof NLMg b
45Michel Perridon NLMaurits Verhoeff NLPorsche 911
46Susanne Tonino NLBart Tonino NLBmw 1800 ti
47Cock Goedegebuur NLBen Roetgerink NLVolvo 122
48Johan de Jong NLEd Bijster NLBmw 1600-2
49Han Machielsen NLHenri van de Lugt NLVolvo 121
50Loek de Rooij NLRosita Offinga NLAustin mini cooper
51Harry Rupert NLFred Hak NLAustin-healey 3000 mk iii
52Sijmen Verveer NLFred Froger NLFiat dino 246 gt spider
53Hans Bakkers NLMartijn Levert NLPorsche 911 s
54Mark Hagenzieker NLRemco Hagenzieker NLAlfa romeo 1750 gtv
55Daan Peters NLMaarten Peters NLSaab 99
56Oscar Uhlhorn NLArthur Denzler NLAlfa romeo giulia 1600 super
57Frans de Zoete NLMarius Hoogendam NLMg mg c gt
58Pim Brunet de Rochebrune NLStéphanie Brunet de Rochebrune NLMercedes-benz 280 sl
59Robert Verweij NLMaarten Verweij NLMg mg b gt
60Robert Koomen NLRutger ter Borg NLFiat 125 s
61Dik Postma NLGerrit Teerink NLPorsche 911 e
62Jaap Stok NLAuke van den Brink NLAlfa romeo 1990 cc
63Leo Vrijland NLBas de Rijk NLPorsche 911 t
64Peter Dutman NLGijsbert Rooyen NLAlfa romeo giulia 1600 super
65Mike Giesche DGisela Giesche DBmw 2002
66Jan Altena NLDirk Nijeboer NLAustin-healey 3000 mk iii
67Maries Dinaux NLEric van Straaten NLMorris minor
68Ruud Wesselink NLMiriam Wesselink NLCitroën ta 7c cabrio
69Han Brouwers NLFrank Sorée NLSunbeam tiger v8 serie ii
70Jan Kemps NLChristine Kemps NLJaguar xk 120 dhc
71Peter Pratt GBJulie Eaglen GBTriumph tr 2
72Nick Marks GBBill Granger GBLancia aurelia b20
73Bas Kemps NLSjef Kolsters NLJaguar xk 120 dhc
74Willem Broens NLHarry Boland NLJaguar xk 140 roadster
75Michael Axhausen DMonika Axhausen DTriumph tr 3
76Willem de Vries NLKurt Lievens BTriumph tr 3
77Bau Winkel NLErik Stegeman NLFiat 1100 103 e
78Rietje Morsink NLTessa Morsink NLPorsche 356
79Herman Hemke NLPiet Hemke NLAustin-healey 3000 roadster
80Hans Lampier NLEric Lampier NLLancia fulvia 1.3 s coupé
81Martjan van der Knoop NLLidy van der Knoop NLMg a 1600 roadster
82Bernie Wolf NLJuul Seijlhouwer NLPorsche 356 b
83Wolfgang Stübbe DDaniel Schulz DWartburg 311-008
84Rob Versteegh NLFred Hartman NLMaserati 3500 gti
85Rob Vorspaget NLRuud Mansveld NLPorsche 356 coupe
86Cor de Bakker NLJan de Bakker NLPorsche 356 sc
87Gerard Beukert NLRob Heuft NLVolvo pv 544 c
88Jan van Doorn NLPeter van Es NLAlfa romeo giulia sprint gt
89Hans In der Maur NLCarlo Gradussen NLAlfa romeo giulia super 1970
90Leon Kerkhoff NLNico Hermans NLPorsche 356 cabrio
91Paul Ruys NLRobert Mous NLAlfa romeo giulietta ti
92Michael Koel NLNico Koel NLPorsche 911
93Harry Koorstra NLPeter Koorstra NLPorsche 356 sc
94Aad Lourens NLPieter den Boef NLMercedes-benz 250 se coupé
95Hank Melse NLNicole Melse NLPorsche 911
96Peter Ecury NLBart Spoelstra NLAustin mini cooper mk iii
97Boudewijn Boeken NLSonja Rijnders NLMg b gt
98Fred Brom NLAndrew Brom NLAlfa romeo giulia sprint gt
99Kees-Jan Honig NLIvo Westera NLFord mustang
100Eric Jans NLPim Mittelmeijer NLPorsche 911 l
101Hanja Jonker NLPaul Hooiveld NLVolvo 123 gt
102Bart van der Kloet NLMiriam van der Kloet BFord mustang fastback
103Ans Berkelaar NLHuib Berkelaar NLDatsun 2000 sport
104Thierry Beukert NLJasper Beukert NLMg b gt
105Nico van Dord NLGerard van Stijn NLAlfa romeo 1750 gtv
106Elco van Duijn NLEdward van Dongen NLAlfa romeo 1300 gt junior
107Cees Hogendoorn NLCor Verbrugge NLAlfa romeo giulia 1600 super
108Aasmund Kleve NOdvar Moland NVolvo 123 gt
109Arie Kranenburg NLFrits Bekker NLTriumph tr 250
110Harpert Wouters NLJan Horst NLLancia fulvia coupe rallye 1.3
111Leo van Gent NLMarleen van Gent NLPorsche 912
112Paul Hufman NLPam Hufman NLVolvo 131 favorit
113Rolf Lie NTom A. Granli NPorsche 911 t
114Ton Roks NLFrans van der Vliet NLPorsche 911 t
115Terje Nilssen NTore Fredriksen NVolvo 121 s
116Eric Schoonderbeek NLEgbertjan Duker NLAlfa romeo 1750 gtv
117Martijn Verveer NLHans Verveer NLFiat 124 coupé
118Ransom Altman NLSimon Suesan NLMg b gt
119René Bender NLThijs Bender NLAlfa romeo gt 1300 junior
120Willem van de Bruinhorst NLTheo Andriessen NLMg b gt
121Harry Dekker NLLaurens Gräper NLPorsche 911t
122Wilbert Kieboom NLMelinda Kieboom NLAustin mini cooper
123Jan Jaap Kuiper NLDino Ten Have NLPorsche targa e
124Jeff Senden NLBob Senden NLAlfa romeo giulia 1600 s
125Patrick Verzijden NLCarla Hoogweg NLMercedes-benz 280 sl pagode
126Sander Boerboom NLStefan Sennema NLAlfa romeo 1750 gtv
127Roy Bolks NLPeter Jan Smit NLAlfa romeo giulia
128Aart Broere NLHenk Holzhauer NLAlfa romeo 1300 gt junior
129Tom Deschan NLHans Wienk NLAlfa romeo giulia super
130Frans Heijblom NLJean-Paul van den Bliek NLPorsche 911 t
131Roeland IJdenberg NLMirjam Verlinden NLDaf 55 coupé
132Willem Kamps NLEllen Witten NLMg b
133Kerst Koeze NLErik Koeze NLVolvo 144 gt
134Rob van Dooren NLJohn van Dam NLDaf 55 marathon
135Robert van der Meijden NLJeroen Sertons NLMercedes-benz 300 se
136Rob Klaarenbeek NLRonald Batenburg NLVw porsche 914
137Wim Meenink NLBart Meenink NLAlfa romeo 1750 gtv
138Jerry Perquin NLAnita Perquin NLAlfa romeo 2000 gtv
140Michiel Hehenkamp NLRon Nakken NLBentley 4,5 l le mans
141Pascal Quirynen BRonnie Vissers BTriumph tr 2
142Margot Verkaik NLRonald Brons NLAston martin db 2/4 mk 1
143Russell Jordan GBGary Gibson GBAustin-healey 100 m
144Henk Verkou NLRini Timmers NLJaguar mk2 3.8
145Jan Willem Es NLCornelie de Boer NLAustin a35
146Harrie Marsch NLJan Poppe NLVolvo amazone p130 / 122s
147Dirk de Pijper NLElly de Pijper-Geist NLJaguar xk 150 s fhc
148Jan van Houtum NLLoek van Houtum NLTriumph tr 3a
149Kees Zuidhoek NLPiet Den Hollander NLAustin-healey 100/6
150Mark van Son NLBert van Son NLAustin-healey mk i
151Loek Pijnappel NLRob de Jong NLVolvo pv 544 sport
152Wens Rupert NLMarie-Anne Rupert NLSunbeam alpine mk 1
153Henk Bont NLJouke Eikelboom NLJaguar mk2
154Job van Breevoort NLCatelijne van Breevoort NLMercedes-benz 190 sl
155Toni Bienemann NLEdwin Roos NLRolls royce silver cloud iii fhc
156Barend Aarts NLJacqueline Aarts - van den Kieboom NLAlfa romeo giulietta sprint
157Arno van Houtum NLJanneke Roks NLAlfa romeo giulietta sprint
158Harald Lankhorst NLEgbert Everts NLMg a 1600 roadster
159Willem Toussaint NLMiranda Toussaint NLAlfa romeo 2600 spider
160Aart van de Toorn NLWouter Neyt BJaguar mk 2
161Frits Wester NLRoelof Hemmen NLVolvo 131
162Margit Brunet de Rochebrune NLJoep Brunet de Rochebrune NLVolvo amazone
163Koos Poll NLGijs van Dijk NLPorsche 356 c
164Jan Regterschot NLPatrick Regterschot NLPorsche 356 sc
165Marcel Sontrop NLBettie Sontrop NLAlfa romeo giulia spider
166Bert van den Dool NLWico Mulder NLFord cortina mk1
167Michael Chin NLPeter Koenekoop NLAlfa romeo giulia
168Jaap Gerkes NLJoanne Gerkes-van der Meer NLVolvo 122 s
169Mike Kastrop CNDTim Brügemann NLPorsche 356
170Gerbrand van Lohuizen NLFred Peen NLVolvo pv 544
171Roy Roosen NLFrank Sperling USAMercedes benz 230 sl
172Peter Groen NLRoel Schurink NLMercedes-benz 230 sl
173Arie van Hamburg NLHans van der Heijden NLVolvo 122 s b18
174Theo Middelbeek NLRuurd van Dijk NLOldsmobile toronado
175Gert Jan van Zeben NLThea van Zeben NLMg b
176Bart Aten NLBart Wagemakers NLPorsche 912 targa softwindow
177Hans van den Bosch NLFlip van den Bosch NLMorris mini cooper s
178Edwin Doesburg NLMark Temme NLAlfa romeo giuilia sprint gtv
179Gert-Jan Geels NLAlexander de Bas NLAustin-healey sprite mk iii
180Ko den Herder NLStephan den Herder NLAustin cooper s mkii
182Theo van der Laan NLKoos Bos NLFiat dino
183Teun van Popta NLHenk Mulder NLVolvo amazon 122 s
184Tim Theelen NLJac Theelen NLFiat 1500 confort
185Joep Alkemade NLTon Kies BBmw 1600ti
186Ger Bennink NLSteven White USATriumph tr250
187Gerrit Bergwerff NLRinus van Nieuwkerk NLAlfa romeo 1750 berlina
188Ingrid Klouwens NLJohn v. Kralingen NLPorsche 911t
189Martijn Leeuwangh NLMart Meezen NLPorsche 911
191Tim Mes NLAlfred Hendriks NLFerrari 250 gt swb
192Carl Smink NLMargie Mulder NLAlfa romeo gt 1300 junior
193Peter van Wallenburg NLFrans Pistorius NLTriumph spitfire mkiii
194Hans Wiekenkamp NLCamille Wiekenkamp NLMercedes-benz 280sl
195Paul de Bie NLIneke de Bie NLAlfa romeo gt 1300 junior
196Irene Blauwkuip NLMarielle Vehmeyer NLAlfa romeo spider
197Riny van den Boom NLPaul Elsinger NLAlfa romeo spider duetto
199Robbert Brakel NLHenk Brulleman NLMg b gt
200Jaap van de Broek NLHansje van de Broek NLCitroën id19
201Bert van Houwelingen NLEric Fossen NLAlfa romeo gt 1300 junior
202Joop de Kinkelder NLPieter de Kinkelder NLMg c gt
203Ben de Paauw NLPeter de Paauw NLVolvo 123 gt
204Emile Schippers NLKor de Groot NLVolvo 133 gt
205Johan Kuiper NLMarc Kooijman NLVolvo 121
206Jan de Croon NLMichel Rutenfrans NLJaguar e type
207Theo Karafantis GRLaura Karafantis NLBmw 2002
208Jacqueline Kruit NLHenk Kruit NLMg b gt
209Edwart Lichtenauer NLHak van Nes NLPorsche 911 t
210Rene van der Putten NLGeerjan van den Toorn NLAlfa romeo junior zagato
211Hans Versnel NLMarijke Versnel NLVolvo 142
212Jan Pieter Verweij NLRobbert-Jan Meinardi NLVolvo 142
213Frank Wilschut NLThecla van de Kamp NLMercedes-benz 280 sl
214Max de Jong NLEva de Jong NLJaguar e type serie iii v12 2+2
215Rene van der Borch tot Verwolde NLMirjam Wolters NLPorsche 911 targa
216Arjan de Bruijn NLFrank Schutten NLMg b gt
217Suzanne Draaijers NLJenneke Riemersma NLAlfa romeo giulia super
218Hans Eschauzier NLElske Eschauzier NLPeugeot 504 coupé
219Ron Hageraats NLBritt Hageraats NLMercedes-benz 350 slc
220Ruud Hogenelst NLDaan de Mooij NLAlfa romeo giulia 1300 super
221Martijn van Hassel NLAlfredo Silva NLBmw 2002
222Robert Levert NLFrank Levert NLTriumph tr 6
223Lex Nederveen NLLoek Ville NLMercedes-benz 350 sl
224Herman van Oldenmark NLMarieke van Oldenmark NLDatsun 240z
225Boudewijn Oomkens NLPhilip Oomkens NLAlfa romeo 1750 gtv
226Frank Schaap NLErwin van Westerop NLAlfa romeo gtv 2000
227Martin Stolze NLRichard Hoogendoorn NLPorsche targa 911 s
228Peter Struijk NLDiederik Struijk NLLancia coupe rally 1.6 hf
229Frank Thunnissen NLTon Karelse NLPeugeot 504 b14 cabriolet
230Ben Vermeer NLPeter Spruijt NLMercedes-benz 350 sl

UITSLAGEN 2013

 • Expert

 • Sport

 • Touring

 • Vintage

POS.STNR.BestuurderNavigatorAutoTotal

DE ROUTE VAN 2013

 1. Noordwijk
 2. Aix-les-Bains
 3. Horbourg-Wihr
 4. Bourg en Bresse
 5. Grenoble
 6. Sophia-Antipolis
 7. Nice

DIT WAS HET JAAR 2013.

NEEM CONTACT OP PALMARES


Een moment geduld a.u.b.
Dit jaar bevat geen uitslag.

1953